Beauty

Essence | Ho Ho Home for x-mas adventskalender

Langzaamaan komen de advent kalenders in de winkels te liggen.
Zo zag ik dat de Action deze week ook de nieuwe advent kalender al in de aanbieding had, voor €8,88.

Binnenkort komt er dan ook weer een prachtige advent kalender van mijn favoriete merk uit!
Lees snel verder om te zien welke advent kalender vanaf oktober te koop is!

De stad sprankelt van feestelijke decoraties en tegelijkertijd hangt de heerlijke geur van hete kastanjes en pittige glühwein in de lucht. De jaarlijkse Christmas Movie Night met je beste vrienden en vele andere kersttradities staan al tijden gepland in je agenda. Thuiskomen voelt in de kersttijd nóg fijner!

Daarom is dit het motto van de essence “Ho Ho Home for x-mas adventskalender”, die van midden oktober tot midden december verkrijgbaar zal zijn.

De kalender biedt 24 fantastische verrassingen tot aan kerstavond. De verrassingen bevatten drie beautyfavorieten uit het
standaardassortiment in hun oorspronkelijke formaat en 21 exclusieve producten die ieder speciaal zijn gemaakt voor de adventskalender. Van een van kleur veranderende lippenbalsem, een volume mascara tot aan feestelijke gezichtsdiamanten; alles wat het hart van een trendliefhebber een beetje sneller laat kloppen is inbegrepen! Met de essence adventskalender wordt elke dag van de kerstperiode een X-mas highlight – voor je beste vriendin, je geliefde zus, ’s werelds beste moeder of jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *